Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten

Werken bij KSS


KSS is landelijk actief voor ruim 300 kindcentra en onderwijsvoorzieningen. Onze ambitie is om onze jarenlange ervaring in te zetten voor bedrijfskundige ontwikkelingen en innovaties, zodat onze relaties een nog betere kindontwikkeling kunnen realiseren. KSS is onderdeel van Wij zijn JONG, een landelijke organisatie met ruim 2000 medewerkers voor de verrijking van jeugdontwikkeling. Binnen deze organisatie werken de divisies KSS, Korein Kinderplein, Kinderopvang Skar, Kwink, RIJKT en KluppluZ samen vanuit een gezamenlijke pedagogische visie en strategie. Dit zorgt ervoor dat we direct en indirect iets betekenen in de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 21 jaar én in die van onze medewerkers.

Interesse in een baan bij KSS? Hieronder vind je de beschikbare vacatures. Zijn er geen vacatures beschikbaar? Stuur gerust een open sollicitatie via het contactformulier.

IT Consultant Flexkids en Aysist

Teamleider IT - Advies en Implementatie 

Manager IT 

Strategisch en Tactisch Inkoper 

HRD Adviseur

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met ons op!

Contact