Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten
5 juli 2017
Nieuws

KSS verzorgt salarisadministratie Spinoza Lyceum Amsterdam

KSS verzorgt salarisadministratie Spinoza Lyceum Amsterdam

Met ingang van 1 januari 2018 verzorgt KSS de salarisadministratie voor het Spinoza Lyceum in Amsterdam. Het betreft hier de salarisadministratie voor 138 medewerkers. In de nabije toekomst zal dit aantal zich uitbreiden, omdat het Spinoza Lyceum een sterk groeiende school is.

Het Spinoza Lyceum is een openbare scholengemeenschap voor mavo, havo, atheneum en gymnasium. De leerlingen uit de wijde omgeving van Amsterdam hebben uiteenlopende sociale en culturele achtergronden en zeer verschillende talenten. Voor al die talenten bestaat een gevarieerd aanbod: kunst- en cultuurvakken, een succesvolle gymnasiumafdeling, een modern science lab en aandacht voor internationale uitwisselingen. Het Spinoza Lyceum staat bekend om zijn goede onderwijs‐ en examenresultaten, een professioneel en bevlogen docentenkorps en de mogelijkheid van opwaartse doorstroming van mavo naar havo naar vwo. Meer informatie is te vinden op de website: www.spinozalyceum.nl.

Terug naar overzicht

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met ons op!

Contact