Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten
13 december 2017
Nieuws

KSS helpt Kibeo, KindeRdam en SKRZ aan online applicaties

KSS helpt Kibeo, KindeRdam en SKRZ aan online applicaties

De afgelopen maand heeft KSS in Rotterdam en Goes hard gewerkt om enkele applicaties voor haar klanten online te zetten. En met succes.

KSS heeft Kibeo, een stichting voor kinderopvang met het hoofdkantoor in Goes, in het weekend van 11 november overgezet naar Flexkids Online. Dit online softwareprogramma wordt gebruikt om informatie binnen kinderopvangorganisaties op de juiste manier vast te leggen. Het weekend daarna werd Aysist 7 geïntroduceerd. De online versie van dit roosterprogramma is nog eenvoudiger en gebruiksvriendelijker en beschikt zelfs over een medewerkersapp.

In het weekend van 2 december stapten ook de Rotterdamse kinderopvangorganisaties KindeRdam en Stichting Kinderopvang Rotterdam-Zuid (SKRZ) over naar Flexkids Online. Zo zijn ook zij weer bij de tijd.

Doordat KSS al eerder ervaring had opgedaan met het overzetten van Korein Kinderplein naar Flexkids Online en Aysist 7, verliep de overgang voor KindeRdam, SKRZ en Kibeo ook soepel.

Er staan nog veel meer projecten op stapel. Zo zal KSS in de komende maanden ook Office365 uitrollen bij Kibeo en KindeRdam.

Terug naar overzicht

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met ons op!

Contact