Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten

Over KSS


KSS biedt bedrijfskundige oplossingen voor maatschappelijke organisaties die zich richten op de ontwikkeling van kinderen. Wij zorgen ervoor dat deze organisaties alle voorzieningen hebben die nodig zijn om zich optimaal te kunnen richten op kindontwikkeling; denk aan ICT, financiën, marketing en communicatie, HR, huisvesting, onderhoud en inkoop. Bij KSS zijn ongeveer 100 professionals in dienst. We bieden een duurzaam arbeidsperspectief aan nieuwsgierige, innovatieve, creatieve professionals; zowel jonge als ervaren mensen.

Bekijk onze complete oplossing

Maatwerk

Omdat we jarenlange ervaring hebben in de branche, is onze werkwijze efficiënt en effectief. Zo kan KSS u de beste oplossingen bieden tegen de gunstigste financiële voorwaarden. Natuurlijk is niet iedere organisatie hetzelfde en liggen de behoeften telkens weer anders. Daarom bieden wij maatwerk aan: we zijn flexibel en spelen in op uw specifieke wensen.

Voor wie wij werken

Werkwijze

Graag gaan wij met u in gesprek over wat uw wensen zijn en waar uw behoefte ligt. Daarbij kijken we naar het gehele plaatje en eventuele andere expertises die wij kunnen inzetten om u zo goed mogelijk te ondersteunen. U kunt een beroep op ons doen voor oplossingen als facilitaire zaken, inkoop, gebouwbeheer en vastgoedadvies, secretariële ondersteuning, ICT, financiën, HR en marketing en communicatie; zowel op tijdelijke projectbasis als voor de langere termijn. Wij denken graag met u mee en adviseren u waar nodig over de meest geschikte oplossing.

Ambities

KSS is landelijk actief voor ruim 300 kindcentra en onderwijsvoorzieningen. Onze ambitie is om onze jarenlange ervaring in te zetten voor bedrijfskundige ontwikkelingen en innovaties, zodat onze relaties een nog betere kindontwikkeling kunnen realiseren. KSS is onderdeel van Wij zijn JONG, een landelijke organisatie met ruim 2000 medewerkers voor de verrijking van jeugdontwikkeling. Binnen deze organisatie werken de divisies KSS, Korein Kinderplein, Kinderopvang Skar, Kwink, RIJKT en KluppluZ samen vanuit een gezamenlijke pedagogische visie en strategie. Dit zorgt ervoor dat we direct en indirect iets betekenen in de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 21 jaar én in die van onze medewerkers.

Onze vacatures

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met ons op!

Contact