Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten

Het Groene Lint


Naast kinderopvangorganisaties ondersteunt KSS ook graag organisaties die werkzaam zijn in het onderwijs. Zo ook S.K.O. Het Groene Lint, een organisatie voor basisonderwijs in West-Brabant. Al sinds 2015 neemt KSS deze stichting de financiële processen en een deel van de processen van HR uit handen.

Financiële administratie

Het Groene LintStichting Katholiek Onderwijs Het Groene Lint bestaat uit zeven basisscholen in Alphen, Baarle-Nassau, Bavel, Chaam, Galder, Riel en Ulicoten. Het Groene Lint wordt op administratief gebied stevig ondersteund door KSS. Zo nemen wij de volledige financiële administratie op ons. We verwerken onder meer de financiële gegevens in de administratie, analyseren die gegevens en verwerken ze in verschillende rapportages.

Altijd actueel

Op het gebied van Human Resources heeft Het Groene Lint ervoor gekozen om de verschillende HR-processen te outsourcen. We verwerken administratieve zaken zoals indiensttredingen en personele wijzigingen in het personeelsbestand. Hierdoor is er altijd een volledig en actueel bestand beschikbaar en hebben medewerkers direct toegang tot hun eigen personeelsdossier, inclusief digitale loonstroken en jaaropgaven.

"KSS heeft een hoge deskundigheid en zorgt voor korte lijnen."

Deskundig

Doordat we expertise hebben op zowel financieel als HR-gebied, laat Het Groene Lint met een gerust hart de personeels- en salarisadministratie over aan KSS. Bert van Hoek, bestuurder bij Het Groene Lint: “Ik ben erg tevreden over de dienstverlening van KSS. Ze zijn deskundig op verschillende terreinen en de communicatielijnen zijn kort. Door deze deskundigheid voldoen we altijd aan de actuele wet- en regelgeving en hebben we onze bedrijfsprocessen op orde.”

Voorbereid op de toekomst

Omdat Het Groene Lint al een tijdje samenwerkte met KSS, was het een logische stap om met ons in zee te gaan. Bert van Hoek: “KSS was al een goede relatie. We hebben bewust voor hen gekozen, omdat ze expert zijn op het gebied van kinderopvang en onderwijs. Met het oog op IKC-vorming is de relatie tussen deze partijen volop in beweging, omdat kinderopvang en primair onderwijs elkaar daarin aanvullen. Deze relatie gaat in de toekomst nog meer spreken en daar zijn we met deze samenwerking nu goed op voorbereid.”

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met ons op!

Contact