Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten

Els Dierckx


Els Dierckx is clustermanager bij Korein Kinderplein. Hier geeft ze leiding aan 14 gebiedsmanagers. In haar functie probeert Els continu verbindingen te leggen tussen de werkvloer en de directie van haar werkgever Korein Kinderplein. Omdat Els ondersteuning zocht bij het uitvoeren van haar secretariële taken, heeft ze KSS ingeschakeld. En dat bleek een goede keuze.

Functie

Els DierckxEls Dierckx is sinds 2006 werkzaam bij Korein Kinderplein. In haar functie van clustermanager houdt ze zich onder meer bezig met het vormgeven van het Pedagogisch Kompas binnen de kinderopvangorganisatie. Dit hulpmiddel, waarin welbevinden en betrokkenheid van kinderen centraal staan, wordt breed gedragen én uitgevoerd binnen de bedrijfsvoering van Korein Kinderplein. Els: “De kennis en kwaliteit zijn al aanwezig binnen onze organisatie, maar de processen om deze in te zetten kunnen nog wel verbeterd worden. Dat heb ik voor dit jaar op mijn takenlijst staan.”

Secretariële taken

Sinds begin 2017 voert KSS verschillende secretariële taken uit voor clustermanager Els Dierckx. De werkzaamheden lopen uiteen: het secretariaat beheert de agenda van Els en plant haar afspraken, werkoverleggen en functionerings- en beoordelingsgesprekken. Ook helpt KSS bij het plannen en organiseren van diverse bijeenkomsten voor Korein Kinderplein. Daarnaast bieden we ook administratieve ondersteuning, zoals het bijhouden van Excellijsten met betrekking tot overhead, investeringen, opleidingen en budgetten.

"Door de persoonlijke benadering voelt de samenwerking
met KSS heel vertrouwd aan."

Zeer tevreden

Els: “Ik ken KSS vanuit een eerdere samenwerking met Korein Kinderplein. Zij hebben veel ervaring in de kinderopvangbranche, dus weten precies wat er moet gebeuren.” Aanvankelijk was dit een tijdelijke oplossing omdat Els te druk was met haar eigen werkzaamheden. Maar omdat KSS zulk goed werk levert, is het nu een doorlopende opdracht geworden. “KSS ondersteunt me gemiddeld vier uur in de week met secretariële taken. Zij voeren de opdracht helemaal naar wens uit. Ik waardeer vooral de persoonlijke benadering: daardoor voelt onze samenwerking heel vertrouwd aan. En bovendien ben ik erg blij met de flexibiliteit van het secretariaat. Al met al ben ik zeer tevreden!”

Wilt u meer weten over secretariële ondersteuning door KSS? Lees verder of neem contact met ons op.

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met ons op!

Contact