Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten

Doelgroepen


De organisaties voor wie wij werken hebben minstens één ding gemeen: de ontwikkeling van kinderen staat bij hen hoog in het vaandel. Wij vinden dat onze relaties zich maximaal moeten kunnen concentreren op dit proces van kindontwikkeling. Daarom zorgen wij ervoor dat zij daarbij optimaal gefaciliteerd worden. Organisaties die KSS ondersteunt bevinden zich met name in de branches kinderopvang, primair en voortgezet onderwijs en integrale kindcentra.

Kinderopvang

Door onze sterke geschiedenis in de kinderopvangsector ligt onze focus van oorsprong op kinderopvangorganisaties. Hierdoor weten we alles over de werkwijze van deze organisaties en hebben we altijd de meest up-to-date kennis van wet- en regelgeving paraat. Wij zetten onze ervaring o.a. in voor Kinderopvang Skar, KindeRdam en Korein Kinderplein.

Bekijk een voorbeeldcase

Onderwijs

Door de trend richting integrale kindcentra (zie ook hieronder) hebben we inmiddels ruime kennis van en ervaring met het primair onderwijs. Hierdoor hebben we een breed netwerk van goede contacten opgebouwd met verschillende schoolbesturen. Daarnaast ondersteunen we ook regelmatig organisaties binnen het voortgezet onderwijs. Onze relaties in deze onderwijsbranche zijn o.a. SKPO en Het Groene Lint.

Bekijk een voorbeeldcase

Integrale kindcentra

Steeds vaker ontstaan organisaties waarin peuterwerk, kinderopvang en onderwijs samenwerken vanuit een gezamenlijke visie. In zo’n zogenaamd integraal kindcentrum (IKC) staat de ontwikkeling van kinderen centraal. In het geval van een IKC gaat het niet alleen om de inrichting van een gezamenlijk gebouw, maar vooral om een goede inhoudelijke samenwerking. KSS kan deze samenwerking op alle vlakken begeleiden. Wij beantwoorden niet alleen praktische (hoe regelen we de facturatie?), maar ook strategische (hoe zetten we het IKC in de markt?) vraagstukken.

Bekijk een voorbeeldcase

Secundaire doelgroepen

KSS heeft dus ruime ervaring in het ondersteunen van kinderopvang- en onderwijsorganisaties en integrale kindcentra. Hierdoor kunnen we onze expertises ook breder inzetten in nauw verbonden branches als jeugdzorg, (sport)verenigingen, jGZ, jGGZ, welzijn/jeugdwerk, relevante zzp-collectieven, paramedici en activiteitenaanbieders. Iedere organisatie heeft ten slotte andere behoeften, waardoor er altijd sprake blijft van maatwerk. KSS denkt graag met u mee voor de best passende oplossing.

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met ons op!

Contact