Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten

Versterk uw organisatiekracht
met marketing en communicatie

Marketing en communicatie


KSS maakt uw organisatie krachtiger met marketing en communicatie. Niet alleen door helder voor ogen te hebben waarin uw organisatie onderscheidend is, maar ook door de manier waarop u dit in communicatie én gedrag laat zien. Wij geloven niet in het pushen van een boodschap, maar wel in het bieden van goede content waardoor een klant vanzelf in uw organisatie geïnteresseerd is. Op de juiste manier en momenten zichtbaar en aanwezig zijn: daar draait het om.

Onze visie

Wij geloven dat klanten vanzelf naar u toekomen door de dingen die u doet. Geen pusherige boodschap opdringen, maar interessante inhoud bieden waardoor mensen graag betrokken willen zijn bij uw bedrijf. Vanuit de doelstellingen van uw organisatie bekijken we welke communicatie- en marketingbehoefte er is en zorgen we voor een structurele oplossing. Niet af en toe een advertentie plaatsen of eens een keer een bericht op social media zetten, maar vanuit uw visie zorgen dat u continu de interactie aangaat met uw doelgroep, waarbij u laat zien wat uw organisatie onderscheidt van anderen. Communicatie en marketing ondersteunen u hierbij.

Vanuit de doelstellingen van uw organisatie bekijken we de communicatie- en marketingbehoeften en zorgen we voor een complete oplossing.

Bekijk wat KSS voor uw organisatie kan betekenen:

Succesvolle organisaties nemen bewust positie in. Daarbij houden ze rekening met hun doelgroepen, omgeving en vooral met hun eigen kracht. Wat maakt uw organisatie nu precies onderscheidend en relevant? En hoe zet u dit in de markt? KSS ondersteunt u graag bij het achterhalen van de juiste positionering en de vertaling daarvan naar uw interne en externe communicatie. Wij hebben ruime ervaring in het profileren van kinderopvang- en onderwijsorganisaties.

KSS helpt u graag om uw organisatie, merk, product of dienst sterk in de markt te zetten. We ontwikkelen een sterke strategie en dragen zorg voor de uitvoering daarvan. Dit doen we op basis van een goed doordacht marketing- en communicatieplan, waarin we uw gewenste doelen helderstellen. Door onze ruime ervaring in de kinderopvang- en onderwijsbranche weten we inmiddels goed wat wel en niet werkt. Op creatieve wijze ontwikkelen we campagnes en adviseren we over een effectieve inzet van middelen. Zo kunnen we samen de doelstellingen realiseren.

Uw organisatie dient natuurlijk goed vindbaar te zijn. KSS helpt u graag om uw online zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten, bijvoorbeeld door het gebruik van Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). Door de inzet van contentmarketing binden we bestaande én toekomstige klanten aan uw organisatie door hen relevante inhoud te bieden. Ook hebben wij ruime ervaring met social media (campagnes) en websiteontwikkeling.

Interne communicatie lijkt misschien niet zo belangrijk, maar niets is minder waar. Uw medewerkers bepalen namelijk voor een groot deel het imago van uw organisatie. Bovendien is het voor de kwaliteit van het werk belangrijk dat ze juist geïnformeerd zijn, goed samenwerken en gemotiveerd zijn. Interne communicatie levert hier een grote bijdrage aan, mits die op de juiste wijze wordt ingezet. KSS kan u hierbij helpen! We hebben ook ervaring in communicatie bij grote veranderingen, zoals reorganisaties.

Ook wanneer uw organisatie een nieuwe huisstijl of passend logo nodig heeft, bent u bij KSS aan het goede adres. Onze vormgever weet uw wensen te vertalen naar de meest creatieve ideeën en ontwerpen. Ook het opmaken van communicatie- en marketingmaterialen zoals flyers en websites nemen wij graag voor onze rekening.

KSS ziet de kansen in uw organisatie en zet deze proactief in om positieve nieuwswaarde te creëren. Op een creatieve wijze de pers benaderen is een goedkope en effectieve manier om breed onder de aandacht te komen. Door tijdig en alert in te spelen op de actualiteiten, genereren we positieve publiciteit rondom uw organisatie, die weer bijdraagt aan een positiever imago.

Tekstschrijven is een vak apart. Het kan best lastig zijn om kort en bondig en met de juiste tone of voice een tekst te schrijven. Ook hier ondersteunt KSS u graag in. Of het nu gaat om het schrijven van nieuwe teksten of het redigeren van bestaande teksten: wij achterhalen wat het doel van de tekst en wie uw doelgroep is en spelen daarop in. Denk hierbij bijvoorbeeld aan brieven voor ouders, websiteteksten, informatiefolders en jaarverslagen.

De mensen in uw organisatie hebben veruit het grootste aandeel in het imago van de organisatie. Daarom is het ook zo belangrijk dat zij handelen naar wat uw bedrijf wil uitstralen. KSS verzorgt diverse trainingen op het gebied van communicatie en marketing. Wij luisteren naar uw wensen en ontwikkelingen workshops op maat. Denk bijvoorbeeld aan een training social media, websiteverbetering of het communicatiever maken van de medewerkers van uw organisatie.

Wilt u weten hoe de communicatie of marketing van uw organisatie beter kan? Door middel van een quick scan kijken we graag samen met u naar de inzet en de uitwerking van de marketing- en communicatiemiddelen. Zo kunt u daarna zelf aan de slag met onze tips en trucs. En natuurlijk helpen we, waar nodig, graag een handje mee.

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met ons op!

Contact