Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten

Beter en efficiënter samenwerken
door onze slimme ICT-oplossingen

Uw ICT-omgeving


KSS zorgt ervoor dat u zich als gebruiker kunt richten op uw werk en alleen de lusten van de ICT heeft. Terwijl u aan het werk bent, zorgen wij ervoor dat de omgeving beschikbaar en veilig is. En gaat er een keer iets mis, dan staat onze ICT-servicedesk graag voor u klaar.

Beheer

Er is niet meer één werkplek. Voor toegang tot de applicaties en data wordt gebruikgemaakt van pc’s, laptops, tablets en telefoons. En vanaf zo’n apparaat wil de gebruiker altijd en overal kunnen inloggen. KSS beheert deze middelen graag voor u. Met bijvoorbeeld mobile device management is hier altijd controle over, ook als ze worden gestolen. Maar ook het beheren van uw netwerk kunt u met een gerust hart aan ons overlaten; zowel uw eigen servers als in de ‘cloud’. Daarnaast verzorgen we ook het functioneel applicatiebeheer en halen we samen met u meer uit de applicaties.

Veiligheid

Natuurlijk zorgen we ervoor dat uw omgeving goed beveiligd is en de privacy van uw medewerkers en klanten (kinderen en ouders) is gewaarborgd. Met onze jarenlange ervaring binnen de kinderopvang- en onderwijsbranche garanderen we dat u altijd voldoet aan de wet- en regelgeving. We beveiligen de omgeving, begeleiden desgewenst awareness-campagnes en door geautomatiseerd gebruikersbeheer (ACKSS) zorgen we ervoor dat iedereen de juiste rechten heeft.

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met ons op!

Contact