Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten

Beter en efficiënter samenwerken
door onze slimme ICT-oplossingen

Office365


Office365 is het samenwerkings- en communicatieplatform van Microsoft. Binnen Office365 hebben de medewerkers toegang tot een grote set aan tools om beter én efficiënter samen te werken. De overstap naar de cloud kan nogal overweldigend zijn voor uw medewerkers. Daarom is het belangrijk om dit proces goed te begeleiden en Office365 gefaseerd aan te bieden. KSS kan u hier uitstekend bij ondersteunen.

On boarding

Maakt u nog geen gebruik van Office365? Dan verzorgen wij graag de transitie voor u. De start is vaak gebruikersbeheer, licensering en e-mail. Dit wordt ook wel de on boarding-fase genoemd.

Adoptie

Op het moment dat uw medewerkers gewend zijn aan de nieuwe manier van werken, kan verder worden gegaan met de adoptie. Hierbij adviseren we u graag over het al dan niet inzetten van hulpmiddelen als SharePoint, OneDrive, Skype, Yammer, Teams en Power BI. Op basis van uw behoeften bieden we gefaseerd onderdelen van Office365 aan aan de eindgebruikers.

Werkplekken

Bestaande en nieuwe werkplekken moeten ook geschikt zijn voor het gebruik van Office365. KSS maakt dit graag voor u in orde, voor zowel de functionaliteit als de beveiliging.

Training

Wanneer gebruikers geen kennis hebben van de tools, dan zullen zij deze niet gebruiken. Tijdens de on boarding-fase verzorgen wij trainingen op maat, zodat uw medewerkers de juiste kennis hebben om met de tools aan de slag te gaan. Zo kunnen de voordelen van Office365 optimaal worden benut.

KSS zorgt ervoor dat uw medewerkers op een eenvoudige manier
toegang krijgen tot alle informatiesystemen.

Servicedesk

Heeft u een probleem of een vraag? Neem gerust contact op met onze ICT-servicedesk. Wij zijn gespecialiseerd in alle Office365-vraagstukken.

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met ons op!

Contact