Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten

Beter en efficiënter samenwerken
door onze slimme ICT-oplossingen

Cloud


De ICT-wereld ondergaat een grote transitie. Organisaties gaan steeds vaker van eigen servers naar het afnemen van diensten in de 'cloud'. Mogelijk heeft uw organisatie al een start gemaakt of bent u van plan om met de transitie beginnen. Er zijn verschillende paden die u hiervoor kunt bewandelen. Wij helpen u graag met het helder krijgen van de cloud-strategie die het beste past bij uw kinderopvang- of onderwijsorganisatie.

Stevige infrastructuur

KSS biedt u een cloudoplossing die is toegespitst op onderwijs- en kinderopvangorganisaties. De basis hiervoor is Office365, Microsoft Azure en onze eigen tool ACKSS. Hiermee is Identity & Access Management en de kantoorautomatisering direct geregeld. Deze stevige cloud-infrastructuur kan ook voor úw ICT-omgeving de basis vormen. Aan dit fundament kunnen andere diensten of SaaS-oplossingen worden gekoppeld, waardoor uw organisatie sneller kan inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Alle diensten die op het fundament draaien, kunnen eenvoudig worden vervangen.

Veiligheid

De cloud is altijd en overal via elk device te benaderen. Dit moet natuurlijk wel veilig gebeuren. Omdat de devices niet meer in een gesloten netwerk zitten, moeten ze ook vanuit de cloud beveiligd en beheerd kunnen worden. KSS gebruikt hiervoor mobile device management- en mobile application management-oplossingen van onder andere Microsoft.

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met ons op!

Contact