Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten

Beter en efficiënter samenwerken
door onze slimme ICT-oplossingen

ICT


Bedrijfsprocessen leunen steeds zwaarder op ICT. Daardoor kunt u binnen uw kinderopvang- of onderwijsorganisatie efficiënter werken, maar bent u ook steeds afhankelijker van de ICT-oplossingen. KSS denkt graag met u mee over de toekomstige ontwikkelingen en zorgt ervoor dat uw organisatie nu én in de toekomst optimaal gebruik kan maken van uw ICT.

Uw ICT-omgeving

De ICT-omgeving is er voor de gebruiker. Of u nu leerkracht of pedagogisch medewerker bent of een administratieve of leidinggevende functie heeft, tijdens uw werk wordt u ondersteund door verschillende ICT-oplossingen. En ook de kinderen zelf maken steeds meer gebruik van ICT.

KSS zorgt ervoor dat u zich als gebruiker kunt richten op uw werk en alleen de lusten van de ICT heeft. Terwijl u aan het werk bent, zorgen wij ervoor dat de omgeving beschikbaar en veilig is. En gaat er een keer iets mis, dan staat onze ICT-servicedesk graag voor u klaar!

Lees verder

 

Cloud

De ICT-wereld ondergaat een grote transitie. Organisaties gaan steeds vaker van eigen servers naar het afnemen van diensten in de 'cloud'. Mogelijk heeft uw organisatie al een start gemaakt of bent u van plan om met de transitie beginnen. Er zijn verschillende paden die u hiervoor kunt bewandelen. Wij helpen u graag met het helder krijgen van de cloud-strategie die het beste past bij uw kinderopvang- of onderwijsorganisatie.

Lees verder

KSS begeleidt u graag bij de transitie naar de cloud
of voert deze helemaal voor u uit.

KSS biedt u een cloudoplossing die is toegespitst op onderwijs- en kinderopvangorganisaties. De basis hiervoor is de combinatie van Office365, Microsoft Azure en onze eigen tool ACKSS:

Office365 is het samenwerkings- en communicatieplatform van Microsoft. Binnen Office365 hebben de medewerkers toegang tot een grote set aan tools om beter én efficiënter samen te werken. De overstap naar de cloud kan nogal overweldigend zijn voor uw medewerkers. Daarom is het belangrijk om dit proces goed te begeleiden. Wij kunnen u hier uitstekend bij ondersteunen. KSS heeft onder andere een Office365-expertisecentrum en is Microsoft Gold Partner voor Azure-cloudoplossingen. Vanuit het portaal van Office365 beheren wij voor u de accounts, e-mail en Office-omgeving van uw medewerkers. Bovendien zorgen we ervoor dat uw medewerkers op een eenvoudige manier toegang krijgen tot alle informatiesystemen.

Lees meer over Office365

Medewerkers komen in dienst, wijzigen van functie en vertrekken. Een medewerker die in dienst komt, moet rechten krijgen voor de applicaties en bedrijfsdata die hij of zij nodig heeft voor het uitvoeren van de functie. Als een medewerker van functie wijzigt, moeten ook de rechten wijzigen. En van een medewerker die uit dienst gaat, wilt u zeker weten dat hij of zij geen toegang meer heeft tot de applicaties en bedrijfsdata.

Hoe zorgt u ervoor dat medewerkers die toegang moeten hebben tot applicaties en bedrijfsdata de juiste rechten hebben? En hoe beëindigt u de rechten voor medewerkers die geen toegang meer moeten hebben tot de systemen? Om dit eenvoudig te kunnen beheren, heeft KSS een eigen tool ontwikkeld: ACKSS. Dit is een oplossing waarmee medewerkers worden geautoriseerd op basis van de gegevens in het HR-systeem. In het HR-systeem ligt onder meer vast wanneer een medewerker in dienst komt, uit dienst gaat en wat de functie is. Deze informatie wordt gebruikt voor het aanmaken, wijzigen en deactiveren van gebruikersaccounts in de (Azure) Active Directory.

Heeft uw organisatie eigen hardware, eventueel in een datacenter, en wilt u deze niet meer vervangen of uitbreiden? Dan kunt u ervoor kiezen om uw bestaande netwerk te verhuizen of uit te breiden naar de Azure Cloud. Wij stellen samen met u een plan van aanpak op dat aansluit op uw cloud-strategie.

Wij inventariseren uw bestaande ICT-omgeving en bekijken met u welke diensten naar SaaS-oplossingen gaan en wat uw organisatie zelf blijft hosten. De diensten die u zelf blijft hosten, kunnen we onderbrengen in Azure. U hoeft de hardware dan niet meer zelf te beheren en bent flexibel en schaalbaar als u meer of minder servers nodig heeft. KSS kan niet alleen de transitie voor u verzorgen, maar ook de volledige Azure-omgeving in beheer nemen.

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met ons op!

Contact