Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten

Kundige begeleiding bij
huisvesting, inkoop en secretariaat

Inkoop


Onze inkoopexperts regelen graag de tijdige beschikbaarheid van de juiste (hoeveelheid) producten en diensten die u nodig hebt. En dat uiteraard tegen een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Door onze ruime ervaring in de kinderopvang- en onderwijsbranche hebben we inmiddels een breed netwerk aan leveranciers opgebouwd.

Door ons brede netwerk kunnen we tegen gunstige prijzen allerlei gewenste diensten voor u inkopen: van afvalcontainers tot Microsoft-licenties (waarvoor wij zelf overigens Goldpartner zijn) en van telefoontoestellen en -abonnementen tot (kinder)speeltoestellen. Dit kan u op jaarbasis veel kosten besparen.

KSS helpt u graag bij het bepalen wat u nodig heeft, maar soms hebt u daar zelf al een duidelijk beeld bij. Geen probleem! Ook dan kunnen wij u van dienst zijn met onze expertise en ons brede netwerk. Wij beantwoorden onder meer de volgende inkoopvraagstukken:

  • Welke relevante aanbieders zijn er?
  • Welke wet- en regelgeving is van belang?
  • Welke service en garantie wenst en krijgt u?
  • Hoe leggen we afspraken vast?
  • Wilt u de administratie en financiële afhandeling zelf regelen?
  • Wat zijn de eventuele alternatieven?

Servicedesk

Met al uw vragen, verzoeken of meldingen rondom huisvesting en inkoop kunt u iedere werkdag terecht bij onze servicedesk. Zo heeft u het voordeel van één aanspreekpunt voor al uw vragen. Wij werken met het programma Topdesk, waarmee u gemakkelijk een melding aanmaakt. Onze medewerkers nemen deze melding in behandeling en lossen de storing zo nodig met spoed op.

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met ons op!

Contact