Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten

Kundige begeleiding bij
huisvesting, inkoop en secretariaat

Huisvesting


Wat betreft huisvesting heeft KSS verschillende gebouwbeheerders en adviseurs in dienst. De kracht van dit team is de onderlinge samenwerking; zij maken niet alleen gebruik van elkaars expertise, maar ook van de kennis van experts buiten het team. Hierdoor kunnen we u oplossingen bieden die niet alleen kwalitatief goed zijn, maar ook rekening houden met budget, veiligheid, duurzaamheid én de laatste wet- en regelgeving.

Werkzaamheden waar KSS u op het gebied van huisvesting mee kan ondersteunen:

Bij nieuwbouw of het realiseren van nieuwe functies in een bestaand gebouw, is het belangrijk om te weten wat erin dient te komen en te passen. Hiervoor stellen wij in overleg met u een Programma van Eisen op. Afhankelijk van de situatie maken of begeleiden wij een ontwerp. Hierbij letten we op functionaliteit, veiligheid, budget en wetgeving op het gebied van bouw, kinderopvang en onderwijs.

Het kan zijn dat bepaalde wensen in een bestaand gebouw leiden tot plannen voor aanpassingen. Wij denken hierin graag met u mee: van het formuleren van de beste oplossing tot het opleveren van de gewenste aanpassing. Dit doen we op alle gebieden, zoals extra ruimten, aanbouwen, herschikking van ruimten en installaties.

Eisen voor brandveiligheid kunnen veel impact hebben op het functioneren van een gebouw. KSS heeft alle benodigde kennis in huis over dit onderwerp. Zo zoeken we binnen de geldende regels naar de meest gebruiksvriendelijke en veilige oplossingen.

Te hoge temperaturen, te weinig ventilatie, gehorige of galmende ruimten: dit zijn problemen die regelmatig voorkomen in kinderopvang- en schoolgebouwen. KSS brengt voor alle onderwerpen advies uit over passende oplossingen die het klimaat (positief) beïnvloeden. Denk hierbij aan zonwering, koeling, CO2-meters, ventilatiesystemen, akoestische voorzieningen en geluids- en temperatuurisolatie.

Normaal gesproken sluiten een eigenaar en een gebruiker van een gebouw een overeenkomst af. Hiervoor zijn veel verschillende opties mogelijk. KSS heeft ervaring op het gebied van huur-, gebruiks- en medegebruiksconstructies met vele soorten eigenaren. Wij kunnen u op dit gebied dan ook optimaal adviseren en ondersteunen.

Zodra een kinderopvang- of schoolgebouw in gebruik wordt genomen, begint eigenlijk al direct het onderhoud. De aard en de intensiviteit van het onderhoud hangt natuurlijk af van het soort gebouw. Met het programma O-Prognose kunnen we u adviseren over eenmalig onderhoud, maar ook meerjarenonderhoudsplannen voor uw gebouw produceren.

Mochten er ondanks een goed onderhoudsplan toch nog storingen zijn in uw gebouw, dan lossen we deze uiteraard graag op. U kunt gemakkelijk een melding aanmaken bij onze medewerkers van de Servicedesk. Zij nemen uw melding in behandeling en verhelpen de storing zo nodig met spoed.

Servicedesk

Met al uw vragen, verzoeken of meldingen rondom huisvesting en inkoop kunt u iedere werkdag terecht bij onze servicedesk. Zo heeft u het voordeel van één aanspreekpunt voor al uw vragen. Wij werken met het programma Topdesk, waarmee u gemakkelijk een melding aanmaakt. Onze medewerkers nemen deze melding in behandeling en lossen de storing zo nodig met spoed op.

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met ons op!

Contact