Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten

Kundige begeleiding bij
huisvesting, inkoop en secretariaat

Facilitaire zaken


Ook op het gebied van facilitaire zaken is KSS uw aangewezen partner. Wij werken al jaren voor kinderopvang-, onderwijs- en jeugdzorgorganisaties die zich bezighouden met hun primaire taak: de ontwikkeling van het kind. Wij kunnen ook úw organisatie ontzorgen door zaken als huisvesting, inkoop en secretariaat van u over te nemen. En natuurlijk bepaalt u zelf in welke mate wij u ondersteunen.

Specialisten

Heeft u vragen over hoe u uw kinderopvang- of schoolgebouw beter kunt inrichten? Heeft u advies nodig of uw gebouw wel of niet verbouwd moet worden? Of zoekt u hulp bij de inkoop van producten of diensten? Binnen ons facilitaire team werken kundige specialisten op alle verschillende vlakken. Zij begeleiden u graag in diverse trajecten op het gebied van huisvesting, inkoop en secretariaat. Onze specialisatie ligt vooral binnen de kinderopvang en het onderwijs, omdat we daar verreweg de meeste ervaring hebben opgedaan. Daarom zijn we altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

Op zoek naar een flexibele, integere en betrouwbare partner?
Dan bent u bij KSS aan het goede adres.

Bekijk wat KSS op het gebied van facilitaire zaken voor u kan betekenen:

Wat betreft huisvesting heeft KSS verschillende gebouwbeheerders en adviseurs in dienst. De kracht van dit team is de onderlinge samenwerking; zij maken niet alleen gebruik van elkaars expertise, maar ook van de kennis van experts buiten het team. Hierdoor kunnen we u oplossingen bieden die niet alleen kwalitatief goed zijn, maar ook rekening houden met budget, veiligheid, duurzaamheid én de laatste wet- en regelgeving.

Lees verder

Onze inkoopexperts regelen graag de tijdige beschikbaarheid van de juiste (hoeveelheid) producten en diensten die u nodig hebt. En dat uiteraard tegen een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Door onze ruime ervaring in de kinderopvang- en onderwijsbranche hebben we inmiddels een breed netwerk aan leveranciers opgebouwd. Hierdoor kunnen we tegen gunstige prijzen allerlei gewenste diensten voor u inkopen: van afvalcontainers tot Microsoft-licenties (waarvoor wij zelf overigens Goldpartner zijn) en van telefoontoestellen en -abonnementen tot (kinder)speeltoestellen. Dit kan u op jaarbasis veel kosten besparen.

Lees verder

Op zoek naar adequate ondersteuning van uw Raad van Bestuur of directeur? Of heeft u hulp nodig bij het afhandelen van alle telefoontjes of het verzorgen van uw in- en externe post? Ook daar kan KSS u bij ondersteunen. Ons secretariaat heeft jarenlange kennis van en ervaring met de kinderopvang- en onderwijsbranche. Hierdoor hebben we goede contacten opgebouwd met de secretariaten van schoolbesturen in Eindhoven en omgeving. Wanneer u op zoek bent naar een flexibele, integere en betrouwbare partner, dan bent u bij KSS aan het goede adres.

Lees verder

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met ons op!

Contact