Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten

KSS denkt met u mee en zorgt
voor een optimale ondersteuning

Complete oplossing


KSS levert bedrijfskundige oplossingen op het gebied van ICT, financiën, marketing en communicatie, HR, huisvesting, onderhoud, inkoop en services. Wij nemen u deze zaken graag uit handen, zodat uw organisatie zich kan richten op waar het voor u om draait: de ontwikkeling van kinderen.

Kindontwikkeling

Al jarenlang bieden we diensten voor kinderopvang, integrale kindcentra en onderwijs, maar we ondersteunen ook steeds vaker voortgezet onderwijs, jeugdzorg en -gezondheid, (sport)verenigingen, welzijn en jeugdwerk. KSS neemt de backoffice van deze organisaties geheel of gedeeltelijk uit handen. Zo kunnen zij zich blijven richten op het primaire proces van de ontwikkeling van kinderen.

Specifieke branche-ervaring

Door onze ruime ervaring in de kinderopvang- en onderwijsbranche weten wij exact wat er speelt, waar behoefte aan is en hoe we de beste (totaal)oplossingen kunnen bieden. KSS biedt branchespecifieke oplossingen op onder andere het gebied van IKC’s, integrale huisvesting, centrale inkoop en taak- en procesautomatisering. Maar we hebben ook branchespecifieke kennis over bijvoorbeeld cao’s, managementinformatie en de laatste wet- en regelgeving.

Ervaren partner

KSS is momenteel landelijk actief voor ruim 300 kindcentra en onderwijsvoorzieningen. Door deze grote omvang kan op verschillende gebieden inkoopvoordeel worden behaald. En met onze jarenlange ervaring in de branche kunnen we onze relaties op een effectieve wijze de beste product- en dienstoplossingen bieden, die in de praktijk ook echt werken.

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met ons op!

Contact